SM (2)

Gegužės 6 dieną Zarasų kultūros centre 6 kartą susirinko patys stropiausi „MANDOLINOS AKADEMIJOS“ ( XXIX tradicinis, tarptautinis liaudiško muzikavimo festivalis „SĖLOS MUZIKANTAI studentai, kad kartu užtvirtintų tai ką mokėsi visus metus.

MA (2) MA (1)

Tam tikslui jau sukurta ir patalpinta internete virš 20-ties įvairių mokytojų sukurtų paskaitų – skirtų mokytis savarankiškai. Taip pat šiemet projekto iniciatyvinė grupė padarė 10 išvažiuojamųjų paskaitų po visą Lietuvą . Pirmoji pamoka buvo skirta pradedantiesiems. Prie studentų iš Lietuvos taip pat prisijungė kolegos iš Latvijos ir Estijos.  Labai džiugu, kad dauguma pirmuosius žingsnius jau buvo žengusi su mūsų mokomosiomis pamokomis internete. Antrą pamoką mums padėjo pravesti mūsų akademikai;  ROMALDAS TRIJONIS  ir SIMONAS NAVICKAS ir tai labai malonu nes čia jau buvo grojami kur kas sudėtingesni kūriniai.  Trečioji paskaita buvo skirta folk. kūrinių aranžavimui todėl mums sutiko padėti trečioji mūsų akademikė EDITA GUMAUSKAITĖ .

MA (4) MA (3)

Jeigu jūs norite prisijungti prie mūsų ,,MANDOLINOS AKADEMIJOS“ tereikia paskambint  Zarasų kultūros centro etnografui  Gintarui Andrijauskui telefonu +370 650 36256 . VII – akademijos mokslo metai prasideda nuo rugsėjo 1 dienos.

Daugiau nuotraukų čia:

Projektą dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba, Kultūros ministerija,

NordPlus programos projektas “Happy Learning” NPAD-2021/10087 ir Zarasų rajono savivaldybė.

Zarasų kultūros centro etnografas Gintaras Andrijauskas

Mandolinos akademija 22